Nieuws
De consument heeft veel uitdagingen op zijn bord liggen. De koopkracht is weliswaar licht verbeterd ten opzichte van vorig jaar door de stijging van de lonen en de daling van de inflatie, maar dit …
Waarom houden we in ons land zoveel pluimvee? Nederland wordt door de wereldvoedselorganisatie FAO aangespoord om meer vlees te produceren vanwege de efficiënte, dierenwelzijnsvriendelijke en …
Er zijn momenteel veel uitdagingen in de vleesverwerkende industrie. Bijvoorbeeld op het gebied van prijzen, dierenwelzijn en duurzaamheid. Consumenten hechten steeds meer belang aan deze onderwerpen …
Maar liefst 96 procent van de verse kant-en-klaarmaaltijden in de supermarkt bevat dierlijke ingrediënten zoals vlees, vis, ei en kaas. En 82 procent bevat vlees of vis, blijkt uit onderzoek van …
VSD Food Machinery kondigt een nieuwe samenwerking aan met Vivochem en Ferr-Tech. Deze samenwerking heeft als doel FerSol, een innovatieve oplossing voor duurzame reiniging, te integreren in de …
Recent opende MULTIVAC officieel haar nieuwe Center of Excellence voor slicingoplossingen in het Duitse Buchenau. De bouw duurde ongeveer twee jaar en de investering bedroeg 15 miljoen euro. De …
Vion Food Group heeft een principeovereenkomst getekend met Tönnies Group voor de overname van het merendeel van haar Duitse rundvleesactiviteiten. De voorgenomen transactie volgt op het Duitse …
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft de erkenning van een middelgroot slachthuis geschorst. Het bedrijf in het midden van het land mag daardoor geen dieren slachten. In de afgelopen …
Van Uhm heeft haar merkenportfolio per direct uitgebreid met het nieuwe merk Westfalia - Powered by Stork & Hermann GmbH. “Wij zijn verheugd om deze toevoeging aan te kondigen. Met de …
Voor elke verwerkingsmachine in de vleesverwerkende industrie geldt dat deze veelzijdig inzetbaar moet zijn. HHS RVS Producten sluit hierbij aan met de HPJET-reinigingssystemen van Dosanova die voor …