×

Nieuws

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt op donderdag 3 december de vierde editie van het Meat Café. Het zal dit keer een online editie zijn. Onderwerp:  ‘Wat is een …

Zes startups hebben zich aangesloten bij de vijfde editie van de ProVeg Incubator, een programma voor ondernemers in de voedselsector. Het is de eerste editie waarin vrouwen in de meerderheid zijn. …

Aanbieders en eindgebruikers van koeltechniek hebben recent de stichting Netwerk Koude- en Klimaattechniek opgericht. De stichting gaat toezien op veiligheid en kwaliteit van koeltechnische systemen. …

Wat moet er gebeuren om kunststof toekomstbestendig te maken? Op die vraag gingen deskundigen in tijdens Future Proof Plastics, het jaarlijkse seminar van de NRK en PlasticsEurope Nederland. De …

In afstemming met Veiligheidsregio Zuid-Limburg en GGD Zuid Limburg heeft de directie van Verhey Vlees besloten de deuren van de productiefaciliteit in Nuth te sluiten om de recente coronabesmettingen …

Kip in Nederland houdt op dinsdag 10 november vanaf 15.00 uur een interessant webinar over de pluimveesector. Verschillende experts komen aan het woord over onderwerpen zoals duurzaamheid en …

Ed van Veen is onlangs toegevoegd tot het personeelsteam van ULMA Packaging. De 48-jarige Haarlemmer gaat bij het bedrijf aan de slag als Sales Engineer. "Omdat het ULMA-team in Nederland de …

Het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten (ABA) heeft een advies uitgebracht over de inzet van arbeidsmigranten in Nederland en de situatie waarin zij hier werken en wonen. De problematiek rond …

Hygiënische omstandigheden zijn noodzakelijk in de voedingsmiddelenindustrie en worden steeds belangrijker. De opkomst van het coronavirus heeft het onderwerp hygiëne in een nieuw daglicht …

Het seminar 'Duurzame eiwitten: feiten en fabels' dat Meattech Technologisch Platform zou houden op 12 november is verzet naar maart 2021. Reden is de coronacrisis. Een exacte datum en …