×

Nieuws

Veel bedrijven weten niet dat Multipond naast Multihead-wegers ook toevoertrillers bouwt. Deze zijn met name bedoeld om heel gecontroleerd bulkproduct naar de Multipond-wegers toe te voeren. De ā€¦

Hygiëne is uitermate belangrijk in de voedingsindustrie. Welke eisen stellen we aan de voeding die we eten, met name aan vlees? Hoewel er tal van antwoorden bestaan, is er één ā€¦

Flanders’ FOOD houdt op dinsdag 8 september het event ‘Meat the challenge’ in Lokeren. Hoe breng je best een innovatief product op de markt als vleesproducent? Hoe kun je ā€¦

De HAS Hogeschool in Den Bosch start op 1 september 2020 met een nieuwe cursus Vleestechnologie en een cursus Levensmiddelenmicrobiologie.   Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Micro-organismen ā€¦

Onder de noemer ‘Meat the future’ zet Kemin Food Technologies zich in voor een betere wereld. Hoe? Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die vlees moeten beschermen, of het nu ā€¦

Het is belangrijker dan ooit om personeel gecontroleerd voor te laten bereiden op de hygiënische omgeving van de vleesverwerkingsruimte. Zorg dat het personeel voorbereid wordt op het betreden ā€¦

Bent u producent en/of verwerker van verse levensmiddelen? Innovaties op de verpakkings- en verwerkingstechnologie voor úw producten staan nog altijd hoog op onze agenda! Zoals u de afgelopen ā€¦

Vorig jaar heeft KFC zich als eerste quick service restaurantketen aangemeld voor het Better Chicken Commitment, om het welzijn van de kippen binnen de gehele KFC toeleveringsketen te verbeteren. KFC ā€¦

Ondanks positieve signalen over het doorgaan van SIAL Paris, heeft beursorganisator Comexposium Group toch gekozen om de 2020-editie te verplaatsen. Zodoende zal SIAL pas over twee jaar plaatsvinden, ā€¦

Voor de derde keer op rij organiseren Flanders’ FOOD en Proef! een netwerk- en matchmakingevent voor start-ups en bedrijven met de ambitie om alternatieve, duurzame eiwitten op het menu te ā€¦