×

Nieuws

Vegetarische en veganistische producten krijgen steeds meer een vaste plek in de voedingsconsumptie van de consument. Normec Foodcare houdt op donderdag 26 januari een Veggie & Vegan Event en laat …

De plantaardige bavette van Redefine Meat is tijdens Horecava 2023 uitgroepen als allround winnaar van de Horecava Innovation Award. De jury was enthousiast over deze, op wetenschap gebaseerde, …

Maarten Kooij neemt bij VSD Food Machinery de functie van Algemeen directeur over van zijn vader Hans Kooij. VSD Food Machinery is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van machines …

Jasca Food Technology verstaat alweer 25 jaar de kunst van het vernevelen. Toen Paul Grimberg ‘verneveling’ introduceerde in de bakkerij- en vleessector viel hoon de eigenaar van Jasca ten …

De nieuwste case packer van Lan Handling Technologies heeft een nog compactere footprint gekregen. Naast de hoge capaciteit (tot 160 trays per minuut) en de nauwkeurige productplaatsing door de 6- …

PLNT, het merk van 100% plantaardige vlees- en visopvolgers, introduceert drie nieuwe producten: Kip Nuggets, Kip Tenders en Zalmfilet. Het merk speelt daarmee in op de belangrijkste trend in de …

QING, Stäubli Robotics en Robovision zijn voorlopers als het gaat om innovatie en technische ontwikkelingen in de foodsector. De drie bedrijven zijn het met elkaar eens: automatiseren moet voor …

Vee&Logistiek Nederland is uiterst onaangenaam verrast door een nieuwsreportage van RTL van 7 december 2022, waarin beelden worden getoond van dieronvriendelijk handelen tijdens het verladen van …

Consumenten kiezen vaker voor plantaardige alternatieven, zoals vleesvervangers. Fidesse®, een nieuw innovatief en functioneel ingrediënt voor vleesvervangers zorgt voor precies de juiste …

Deze week ligt de laatste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co van dit kalenderjaar op de deurmat. De coverstory komt deze keer voor rekening van Jasca Food Technology, dat al bijna 25 jaar de …