×

NFC: alles over plantaardige eiwitten en kweekvlees

Donderdag 16 januari 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige eiwitten en kweekvlees? Na het succes van de eerste editie in 2019, vindt op donderdag 23 en vrijdag 24 april de New Food Conference 2020 plaats op een nieuwe en grotere locatie in Berlijn. 

Nu vleesbedrijven de plantaardige markt betreden en vegan product launches social media domineren - van de vegan burger bij Burger King tot de nieuwe vleesvervangers van Vion - ben jij vast benieuwd naar de volgende producten die het gaan maken. Wat kan de markt verwachten? De New Food Conference, Europa’s toonaangevende conferentie over nieuwe eiwitten, zal terugkeren voor zijn tweede editie in Berlijn op 23 en 24 april. De conferentie richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plant-based en cell-based food.

Verdubbelde capaciteit
De eerste editie van de conferentie vorig jaar was heel snel uitverkocht, met meer dan 300 afgevaardigden uit 32 landen én de aanwezigheid van een aantal ‘s werelds toonaangevende media, waaronder Forbes en The Telegraph. De capaciteit voor aankomende editie is verdubbeld naar 700 bezoekers: dat is twee keer zoveel mensen als het debuut van vorig jaar. Ook zal deze editie in een nieuw format gegoten worden, inclusief presentaties in TED-stijl.
De conferentie van dit jaar, die door ProVeg International wordt georganiseerd, brengt vooraanstaande expert, startups, investeerders en ondernemers samen die werkzaam zijn in de nieuwe eiwit sector. Aan hen worden inzichten in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen, investeringsstrategieën, best practices en retail psychologie gepresenteerd.