×

'Eigen productie en kennis zijn de basis van succes Vervo'

Donderdag 22 april 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Vervo B.V. is gespecialiseerd leverancier van vacuümverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. De verpakkingsoplossingen worden door het bedrijf uit Bodegraven op maat ontwikkeld voor de vlees-, vis- en kaasindustrie. Doordat Vervo zowel inkoopt als zelf produceert, kunnen vleesverwerkers, slachterijen en foodfabrikanten snel geholpen worden en behoren ook kleinere batches tot de mogelijkheden. “Er wordt veel gevacümeerd in de vleesverwerkende industrie. Wij bieden premium producten waarmee prachtige resultaten behaald kunnen worden”, vertelt directeur Rob Meijns van Vervo B.V.
 
Het vacuüm verpakken van producten is gemeengoed binnen de vleesverwerkende industrie. De voordelen zijn dan ook groot. Zo blijft vlees langer vers en blijft de smaak beter bewaard. Ook dragen vacuümverpakkingen zorg voor een betere voedselveiligheid, omdat bacteriën geen kans krijgen. “Ik ben zelf al dertig jaar werkzaam in de verpakkingsindustrie en eigenlijk bij al mijn vorige werkgevers ook gespecialiseerd geweest in vacuümverpakkingen. Sinds 2009 ben ik partner bij Vervo. Vanuit ons hoofdkantoor in Bodegraven bedienen we drie sectoren: vlees, vis en kaas. Samen met onze accountmanager Michel Brander ga ik de weg op om industriële bedrijven binnen deze sectoren kennis te laten maken met onze vacuümkrimpzakken, dieptrekfolies en vacuümzakken. Ons grote voordeel is dat wij elk formaat in elke oplage kunnen leveren”, stelt Meijns. “De meeste voedingsmiddelenfabrikanten weten wie we zijn. Bovendien kennen we de markt zelf heel goed. We weten wie onze doelgroep is. Zodoende spelen we gericht in op de wensen en eisen binnen de vleesindustrie.”

Lees HIER de volledige coverstory over Vervo B.V. in de nieuwste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Meat & Co.