'Frank Base' wint Meat&Friends Award op HAS Food Experience
Maandag 06 februari 2023
HAS Food Experience 2023 de Meat&Friends Award van Meattech Technologisch Platform. ‘Frank Base’ bestaat uit plantaardige maaltijdcomponenten die gericht zijn op gebruik in (kant-en-klaar) maaltijden
De maaltijdcomponenten zijn hoog in eiwitten en laag in zout. “Daarmee verschillen ze met veel vleesvervangers die nu op de markt zijn. Frank Base is vrij vertaald een eerlijke basis. Maar het is vooral een smaakvolle basis, multi-inzetbaar en volledig te personaliseren naar eigen vorm en smaak. Dus een burger, schnitzel of reepjes, het kan allemaal. En te leveren in verschillende verpakkingseenheden. Interessant voor retailers en producenten van kant-en-klaarmaaltijden, maar bijvoorbeeld ook voor horeca of zorginstellingen”, vertelt Monique Witteveen.
Lees meer over de tijdens de HAS Food Experience 2023 vernieuwende foodconcepten in de nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co.
Fedde Strik, Monique Witteveen en Jos Pinckaers, (deeltijd)studenten van de cursus Vleestechnologie en Alternatieve Eiwitten, ontvingen afgelopen week tijdens de
De maaltijdcomponenten zijn hoog in eiwitten en laag in zout. “Daarmee verschillen ze met veel vleesvervangers die nu op de markt zijn. Frank Base is vrij vertaald een eerlijke basis. Maar het is vooral een smaakvolle basis, multi-inzetbaar en volledig te personaliseren naar eigen vorm en smaak. Dus een burger, schnitzel of reepjes, het kan allemaal. En te leveren in verschillende verpakkingseenheden. Interessant voor retailers en producenten van kant-en-klaarmaaltijden, maar bijvoorbeeld ook voor horeca of zorginstellingen”, vertelt Monique Witteveen.
Lees meer over de tijdens de HAS Food Experience 2023 vernieuwende foodconcepten in de nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co.