×

Meyn viert 65 jaar innovatie in de pluimveeverwerking

Woensdag 02 oktober 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Meyn Food Processing Technology, wereldleider in pluimveeverwerkingsoplossingen, vierde onlangs haar 65-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1959 loopt Meyn voorop in de industrie. In de voorbije zes decennia heeft de machinefabrikant baanbrekende innovaties zoals de Apollo 4, de Maestro en de Rapid Plus gelanceerd. Deze automatiseringsoplossingen hebben nieuwe normen gesteld op het gebied van efficiëntie en kwaliteit. “Ons 65-jarig jubileum is een bewijs van het harde werk, de toewijding en de creativiteit van ons hele team”, zegt Joost Weel, CEO van Meyn.
 
Meyn staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een wereldwijde aanwezigheid en een focus op het leveren van oplossingen op maat, blijft Meyn het voortouw nemen bij het vormgeven van de toekomst van pluimveeverwerking. "We zijn trots op onze prestaties uit het verleden en zijn verheugd om innovatie te blijven stimuleren terwijl we naar de toekomst kijken”, vervolgt Weel.
 
Vooruitkijken
Terwijl Meyn deze belangrijke mijlpaal viert, kijkt het bedrijf voortdurend naar de toekomst, met aankomende productlanceringen in 2025 en daarna. Meyn's toewijding aan innovatie blijft de weg vrijmaken voor de komende 65 jaar van succes in de pluimveeverwerkende industrie.