×

News

Ruim tweehonderd studenten van de HAS Hogeschool presenteerden deze week hun innovatieve oplossingen voor ‘Today’s Food Challenges’ tijdens de jaarlijkse HAS Food Experience in Den …

Riskplaza start met een proef waarbij het mogelijk wordt dat het certificaat ook voor een deel van het assortiment kan gelden. Dit zou vleesverwerkers en andere voedselverwerkende bedrijven de …

Ruim 72.000 ondernemers die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk hebben afgelopen vrijdag een brief ontvangen van de Nederlandse Douane, waaronder ook ondernemers in de vleesverwerkende industrie. …

De 23 grote vleesslachthuizen in Nederland, goed voor 90 procent van de slacht in ons land, leven de regels voor dierenwelzijn en voedselveiligheid over het algemeen goed na. Op het gebied van …

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) beleeft op maandag 1 en dinsdag 2 april haar eerste lustrum. Voor deze jubileumeditie kiest organisator Versplatform voor een grotere opzet dan in voorgaande jaren. …

Er is geen verdacht Pools rundvlees uitgevoerd naar Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de autoriteiten en werd vandaag bevestigd door de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV).  …

Aan de Stegge Twello is gestart met de realisatie van een bezorgservice-distributiecentrum voor Sligro. De nieuwbouw op bedrijvenpark A1 in Deventer zal ruim 20.000 vierkante meter gaan beslaan. & …

Met een groeiende vraag naar plantaardige alternatieven voor vlees, is de verwachting dat de sales van kikkererwten (ook bekend als gele erwten) wereldwijd gaan verviervoudigen. Futuroloog en …

Martijn Nooij is aangesteld als nieuwe sales manager bij DJM Food Processing. Nooij wordt bij het bedrijf uit Elburg verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en Scandinavië. Nooij heeft …

Moving Mountains®, het Britse bedrijf dat plantaardige burgers maakt, heeft zijn krachten gebundeld met Jan Zandbergen. Samen maken zij het handelsmerk van Moving Mountains, de 'bloody’ …