×

News

Nieuw voor consumenten die minder vlees willen eten maar geen concessies willen doen aan de gezonde eigenschappen en heerlijke smaak, die de balans zoeken tussen genieten, verantwoord leven en …

’s Werelds eerste plant-based incubator roept alle innovatieve startups op het gebied van eten en drinken op om zich aan te melden. De Proveg Incubator runt een baanbrekend programma voor …

Linx Printing Technologies heeft een inkt geïntroduceerd die speciaal is samengesteld om vocht, kleurverandering en overdracht te weerstaan. Het is ideaal voor consistente codering door een zak …

SICK presenteert de SICK Label Checker, een makkelijk instelbare en multifunctionele totaaloplossing voor alle controles op etiketten en labels. Deze compacte labelchecker brengt het beste op het …

De MasterTop 1900-reeks, uit het ruime assortiment van geavanceerde vloeren van Master Builders Solutions® van BASF, is een reeks esthetische vloersystemen die ook bijzonder geschikt zijn voor de …

In 2019 kwamen 339.000 dieren om door de gevolgen van brand of hitte, blijkt uit cijfers van Wakker Dier. De meeste van deze dieren zijn gestikt. De meeste dierlijke slachtoffers vielen afgelopen …

Menig horeca-ondernemer start het nieuwe jaar van 13 tot en met 16 januari op de Horecava. Zo ook Hakvoort Professional. Traditioneel heeft de horeca en grootkeukenspecialist 2 stands. Een stand …

F. Wellink Lekkerkerk B.V. gaat vanaf heden verder als zelfstandig bedrijf. Sinds 2013 is F. Wellink Lekkerkerk BV onderdeel geweest van Saria en heeft nu de geweldige kans gekregen en genomen om weer …

Het veranderende eetgedrag van de Nederlander biedt nieuwe kansen voor de Nederlandse slagers. "Mensen maken vaker een bewuste keuze om eens geen vlees te eten. Maar wij zijn ook de oplossing …

In 2017 startte Diviande met de nieuwbouw van een productielocatie, inclusief opslag en distributie van haar gekoelde en diepgevroren (vlees)producten en een kantoorfunctie. Bij de bouw is …