×

News

In een beslissing die ingrijpende gevolgen heeft voor de voedseletikettering voor plantaardige producten in heel Europa, heeft het Europees Hof van Justitie onlangs verklaard dat de poging van de …

De Week van Ons Eten is op vrijdag 4 oktober feestelijk geopend door voorzitter Dirk Duijzer op foodcongres Frisian Foodture. Nederland Vleesland organiseerde, als partner van de Week van Ons Eten, …

Vaess Agersol, onderdeel van Vaess, Dutch food engineers, heeft een alginaatgel-productiefaciliteit geopend in Polen. Deze nieuwe faciliteit in Stare Koźle, naar eigen zeggen de grootste …

Tijdens de recente Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 zijn de winnaars van de Slavakto vakwedstrijden bekendgemaakt. Keurslager Catering Erik Pinckaers uit Eijsden werd uitgeroepen tot Algemeen Kampioen …

Meyn Food Processing Technology, wereldleider in pluimveeverwerkingsoplossingen, vierde onlangs haar 65-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1959 loopt Meyn voorop in de industrie. In de voorbije zes …

Van Gelder, leverancier in aardappelen, groenten en fruit, heeft eind september tijdens Gastvrij Rotterdam een plantaardige foie gras geïntroduceerd. Als geheel diervriendelijk en duurzaam …

De groei die Vis- en Vleeshandel G&B in Yerseke de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, vormde de aanleiding om het proces van reinigen en wassen van de kratten te automatiseren en optimaliseren. …

Nederland Vleesland brengt boer en burger dichter bij elkaar tijdens De Week van Ons Eten. Van 5 t/m 12 oktober 2024 is het De Week van Ons Eten. Hierbij staat de waarde van voedsel en de verbinding …

Het Foodatelier en Say Hai hebben een strategisch partnership gesloten om bedrijven in de foodsector te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkprocessen door middel van digitalisering en …

AbcAarnink Vleeswaren heeft onlangs de productie in Lochem flink uitgebreid. Van Uhm leverde er een nieuwe K+G Wetter Cutter Cutmix CM-360 en de mengwolf MWW-130 voor het nieuwbouwgedeelte bij de …