News
Veel vegetarische hamburgers (vegaburgers) bevatten teveel zout, teveel suiker en zijn, in sommige gevallen, ook te vet. Bovendien loopt de smaak erg uiteen, met als dieptepunt een 3,1 als …
Lineage Rijkevorsel heeft maandag zijn nieuwe, duurzame vrieshuis geopend. Met de opening van dit vrieshuis zet het bedrijf opnieuw een belangrijke stap richting Europese groei. Een mobile racking …
Samen met retail organisaties, certificerende-instellingen, Vion Food Group en SIM Supply heeft IFS een nieuwe internationale standaard voor productintegriteit ontwikkeld, genaamd IFS Product …
Op 18 maart is het Food Waste Fest 2.020. Dit eendaagse evenement, in Brussel, biedt een mooie gelegenheid om oplossingen rond voedselverlies te ontdekken. Dit jaar ligt de focus op multisectorale …
Jaarbeurs Utrecht vormt op dinsdag 31 maart, woensdag 1 en donderdag 2 april het decor voor Empack, de vakbeurs waar het draait om verpakkingstechnologie. Empack Nederland is als verpakkingsvakbeurs …
Gert-Jan Oplaat, voorzitter van de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie (Nepluvi), hoopt op korte termijn bekend te maken hoe de nieuwe landelijke campagne eruit gaat zien om de …
De Nederlandse vleessector zou eigenlijk wel op wat meer krediet mogen rekenen. Dat vindt Jos Goebbels, voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV). Tijdens de recente algemene …
Van innovatieve verpakkingsprocessen tot optimalisatie van het productieproces, het is tussen donderdag 7 en woensdag 12 mei allemaal te zien tijdens Interpack 2020 op het beurscomplex van Messe D& …
De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is voorstander van een handelsverdrag tussen de Europese Unie en Canada, beter bekend als CETA. De POV laat via een persbericht echter weten dat in …
In Duitsland is het marktaandeel van biologisch vlees vorig jaar met 13,8 procent gestegen tot 31.284 ton. Vion speelt op deze trend in en brengt haar biologische producten op de Duitse markt. Op …