×

News

Vanwege een vlees-schaarste in de Verenigde Staten heeft fastfoodketen Wendy's in meerdere steden de hamburgers van het menu gehaald. Dat blijkt uit onderzoek van Stephens, dat dinsdag in …

Influencer Eke Bosman duikt in een nieuw culinair avontuur. De populaire Instagrammer heeft een eigen snack bedacht maar, hoe ontwikkel je eigenlijk een snack en hoe produceer je dit? De 28-jarige …

Verpakking moet duurzamer ontwikkeld en zo veel mogelijk hergebruikt worden. Deze uitgangspositie is sinds 1992 een van de kernwaarden van Oerlemans Packaging. Met deze verduurzamingsslag bereikt het …

Terwijl in Nederland het kalfsvlees tegen de plinten van de koel- en vrieshuizen klotst, is het in de Verenigde Staten alle hens aan dek om de enorme vraag naar vlees- en vleesproducten bij te benen. …

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt de hele samenleving. Veel bedrijven zijn genoodzaakt om hun bedrijfsvoering aan te passen. Ook de voedingsmiddelenindustrie merkt dit natuurlijk. De een …

Drie partijen -machinefabrikant Avure Technologies, adviesbureau KTBA en laboratorium Mérieux NutriSciences - houden op donderdag 14 mei een gratis webinar over de Listeria-bacterie. …

De HAS Hogeschool in Den Bosch start op 1 september 2020 met een nieuwe cursus Vleestechnologie en een cursus Levensmiddelenmicrobiologie.   Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Micro-organismen …

Tien startups, waaronder het Nederlandse bedrijf Meet Jack, hebben zich aangesloten bij ProVeg Incubator, de toonaangevende incubator voor startups in kweekvlees en plantaardig voedsel. Op het menu …

Door de verschillende modules in de Hygiënecode Online App is het vanaf nu mogelijk een zogeheten 'corona hygiëne-check' te activeren. Dit is de registratie controle voor …

Het BfR, het Duitse Federale Instituut voor Risicobeoordeling, publiceerde onlangs een artikel met feiten over Corona zoals die tot nu toe bekend zijn. Metaflex, specialist in geavanceerde …