×

News

Hygiënische omstandigheden zijn noodzakelijk in de voedingsmiddelenindustrie en worden steeds belangrijker. De opkomst van het coronavirus heeft het onderwerp hygiëne in een nieuw daglicht …

Het seminar 'Duurzame eiwitten: feiten en fabels' dat Meattech Technologisch Platform zou houden op 12 november is verzet naar maart 2021. Reden is de coronacrisis. Een exacte datum en …

Is wat ik nu eet of drink wel écht, volledig plantaardig? Dat vragen vegetariërs en veganisten zich dagelijks af, omdat de herkomst van ingrediënten lang niet altijd meteen duidelijk …

Na stemming in het Europees Parlement bleek het merendeel van de Europarlementariërs afgelopen vrijdag tégen een verbod op vleesnamen voor vegetarische producten. De Vegetarische Slager, …

In eigen land is Cretel NV al decennialang een begrip op het gebied van onthuid- en ontzwoerdmachines voor de vis- en vleesverwerkende industrie en slagersbranche. Die bekende naam en bijbehorende …

De nieuwe OBCC-software van Witt maakt het leven van kwaliteitsmanagers in de voedingssector gemakkelijker. Met een moderne interface maakt de Windows-toepassing professioneel databeheer mogelijk; …

HAS Hogeschool organiseert regelmatig cursussen die aansluiten op de belevingswereld en werkomgeving van professionals binnen de vleesindustrie of slagersbranche. Zo start de HAS op 8 februari 2021 …

Albert Heijn heeft zijn assortiment vega(n)producten verdubbeld en voegt zodoende voor het einde van het jaar zeventig eigen merkproducten aan het assortiment toe. Daarmee speelt de supermarktketen in …

Vanwege het schrappen van de vakbeurs, houdt SIAL Paris op donderdag 22 oktober een online alternatief. Alle trends en innovaties op het gebied van voeding zijn te ontdekken tijdens het online event …

Ruys Vloeren en slachterij Westfort zijn in november te zien bij een televisieprogramma van RTL Z. De opnames vonden deze week plaats.   "Het betrof opnames voor een programma van RTL Z, …