×

News

Bord Bia, de Irish Food Board, heeft een nationaal kwaliteitslabel voor grasgevoerd Iers rundvlees geïntroduceerd. Deze zogeheten Grass Fed Standard biedt consumenten betrouwbare informatie over …

Naast de traditionele focus op vlees en vleesverwerkende technologie, zal IFFA zich vanaf de volgende beurseditie in 2022 openstellen voor alternatieve eiwitten. Met de nieuwe ondertitel ‘ …

Mettler-Toledo Product Inspection heeft aangekondigd niet deel te gaan nemen aan de internationale vakbeurs Interpack, die voor nu nog op het programma staat van 25 februari tot 3 maart 2021. "We …

Reijer Evers en Gerwin Hazeleger van VSS MEAT begonnen bijna 23 jaar geleden als dorpsslager in Elspeet (Vijf Sterren Slagerij) en zijn inmiddels uitgegroeid tot vleesgroothandel annex leverancier en …

Marel, producent van systemen en services voor de vlees- en voedselverwerkende industrie, heeft via het Rode Kruis één miljoen euro gedoneerd voor voedselsteun en structurele bijdragen …

Hoe groter de projecten, des te meer productieruimte er nodig is. Ondanks de onzekere periode waarbij het corona-virus de regie bepaalt, is Marvu foodprocessing equipment in de gelukkige positie het …

Zoekt u een ervaren partner die u een complete lijn oplossing voor vers vlees kan bieden voor wat betreft, conditioneren, portioneren, inleggen, gewichtscontrole én verpakken? De TVI …

Toen de organisatie eind juni 2020 besliste om INTRAFOOD uit te stellen naar februari 2021, had niemand kunnen vermoeden dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen. Veel exposanten geven aan …

Vion, leveranciersvereniging StarFarmers, Connecting Agri & Food en PinCAgro introduceren in samenwerking het project Stal Elektra Alert. Slimme sensoren in de meterkast die de varkenshouder …

“Kip, het meest veelzijdige stukje vlees, kip!” Wie kent de slogan niet? In de jaren ’80 voor het eerst gebruikt en nog steeds actueel. De Vereniging van de Nederlandse …