×

News

Per 1 januari 2021 heeft Sander Poel het stokje overgenomen van Peter Boom als algemeen directeur van IFS Nederland B.V. Poel is het afgelopen jaar werkzaam geweest als adjunct directeur binnen IFS om …

Laurens Hoedemaker is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV). Hij volgt Jos Goebbels op, …

Logistiek dienstverlener Eurofrigo is begonnen met de bouw van een nieuwe coldstore op de Maasvlakte, met een verwachte oplevering medio 2021. De nieuwbouw betekent een uitbreiding en innovatie van de …

ITB Climate ontwikkelde een nieuw concept waarmee lucht in elke gewenste filterklasse kan worden gereinigd én tegelijkertijd duurzaam kan worden gekoeld of verwarmd. Met de Air2-DSK van ITB …

Ze ruiken kansen in de vleessector, de deelnemers van de opleiding Ondernemersacademie Food. Want de vooruitzichten in de ambachtelijke vleessector zijn veelbelovend. In coronatijd nog wel. Hoe kan …

Brandt & Levie produceert hoogkwalitatieve worsten en vleeswaren. De verschillende producten van het Amsterdamse merk kennen een hoogwaardige receptuur met een culinaire kwinkslag en een eerlijke …

Vion Food Group heeft het voornemen rundvleesbedrijf Adriaens in Zottegem (België) over te nemen na een periode van intensieve samenwerking. Vion wil met deze overname inzetten op regionale …

Het eerste jaar van de campagne van de Europese pluimveesector zit erop en is afgesloten met twee nieuwe sectorfilms waarmee de pluimveeverwerkende industrie een kijkje in de keuken geeft over de …

Per 1 januari 2021 zal de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) het toezicht op de VKI-controle door exploitanten van pluimveeslachthuizen gaan aanpassen in lijn met de voorschriften van de …

‘Pasta is gemaakt van dieren’, melk wordt gemaakt in de fabriek en ‘in vissticks zit kippenvlees’; het klinkt als een grapje, maar uit Brits onderzoek door de British Nutrition …