News
Per eind 2023 kiest Dirk voor een ondergrens van 1 ster Beter Leven op het verse kipassortiment. Al ruim een jaar prijkt dat keurmerk op alle kipvleeswaren van de supermarktketen. "Dirk …
Het programma Quality Workflow®, dat staat voor het implementeren van de voedselveiligheidscultuur binnen organisaties in de vleessector en overige voedingsmiddelenindustrie, is afgerond. Na een …
De VanDrie Group heeft in samenwerking met inleenbureaus en de GGD Hollands Midden en GGD Noord Oost Gelderland verschillende pilots lopen om medewerkers te faciliteren in het ontvangen van een …
Weber Maschinenbau viert zijn verjaardag: het familiebedrijf bestaat dit jaar 40 jaar. Van wat ooit begon als een klein bedrijf in het centrum van Hessen (Duitsland), heeft het familiebedrijf zich in …
Topman John Morssink van Vion Food Group zal het bedrijf per 1 september 2021 gaan verlaten. Morssink werkte de afgelopen vijf jaar voor Vion, waarvan de laatste drie jaar als CFO en daarvoor als …
ME-AT The Alternative (onderdeel van Vion Food Group) heeft de overstap gemaakt naar een duurzame verzendverpakking om haar 100% plantaardige producten gekoeld in te versturen. De EcoCoolBox is een …
Sinds een half jaar maakt Dalco Food in Oosterhout gebruik van het HiTec ClearOil-filtersysteem. Daarmee wordt de olie in de industriële friteuse ontdaan van vervuiling, zodat de fryer drie dagen …
Steeds meer bedrijven stoppen hun samenwerking met Gosschalk. De slachterij uit Epe kwam onlangs in het nieuws nadat Varkens in Noord undercoverbeelden had gepubliceerd van mishandelingen van varkens …
Vanwege de complexiteit van organische producten bestaat er geen standaard (industriële) automatisering, die om kan gaan met verschillende vormen van producten, bestand is tegen natte omgevingen …
VanDrie Group heeft haar jaarlijkse rapportage op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) over 2020 online gepubliceerd. Op een nieuw, interactief digitaal platform wil het …