News
De VanDrie Group breidt haar innovatiecapaciteit uit met een gloednieuw onderzoekscentrum ‘Drieveld’ in het Gelderse Uddel. Het onderzoekscentrum moet de Research & Development (R& …
Grote kans dat verpakte producten zoals vlees en koelverse producten een etiket hebben gekregen met etiketteersystemen uit de Octopus- en/of LA400-serie van VWS Nederland. “We hebben bij diverse …
Normec Foodcontrol in België, onderdeel van Normec Foodcare, is als een van de eerste laboratoria in de Benelux geaccrediteerd voor de enzymatische bepaling van de drie belangrijkste …
Van Uhm BV verkoopt al jaren het complete assortiment van K+G Wetter in Nederland. Door de sterke focus van Van Uhm op de Nederlandse vlees- en voedselverwerkende industrie is besloten om het gehele …
Als adviseur heeft Henk Hoogenkamp door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel startups als multinationals in de voedingsmiddelenbranche en de vlees- en eiwitverwerkende industrie …
FoodLine System heeft zijn merkenportfolio uitgebreid met Autotherm, dat bekend staat om zijn rook- en kookkasten en droogkamers. “Met Autotherm leveren we rook-, kook- en bakkasten plus …
De markt voor alternatieven voor vlees, eieren, zuivel en zeevruchten groeit naar verwachting tegen 2035 naar een waarde van tenminste 245 miljard euro (290 miljard USD). Deze ongekende groei van …
IB Food-Machines, de Urkse leverancier van voedselverwerkingsmachines, heeft haar assortiment automatische lintzagen uitgebreid met de innovatieve Multisplitter en superveilige Compact RBC van de …
Het voer van Nederlandse varkens bestaat al voor 30 tot 40% uit overblijfselen uit de voedingsindustrie. Onder andere bietenpulp uit de suikerfabriek, bierbostel uit de bierbrouwerij en …
Vion wil het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van haar wagenpark op de Duitse wegen in de komende jaren met tot wel acht procent verminderen. De noodzakelijke vermindering van het dieselverbruik …