News
‘Het zijn niet alleen de grote dingen die tellen, ook kleine acties maken het verschil.’ Weber Maschinenbau handelt volgens dit credo. Het Duitse bedrijf wil verder verduurzamen en heeft …
Tijdens de Process Expo 2021 in het McCormick Place in Chicago is de KSL-DV Slicer van Grasselli in de prijzen gevallen. De slicer won een Innovation Showcase Award, de prijs voor innovatieve machines …
De veelogistieke sector luidt de noodklok over de stapeling van boetes. De menselijke maat is volledig verdwenen. De uitwerking van de huidige boetestructuur is onrechtvaardig en kost de eerste …
De markt voor plantaardig en kweekvlees is booming. Om technologische vooruitgang en uitwisseling tussen de vlees- en alternatieve eiwitindustrie te bevorderen, gaan het Good Food Institute Europe en …
Vaessen-Schoemaker - deze maand 75 jaar - heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, organisch en middels een aantal overnames. Om de verdere internationale strategie te ondersteunen en …
HHS RVS Producten is verhuisd. Het bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor de hygiëne en voedselveiligheid binnen de vleesverwerkende industrie en tevens leverancier van de slachthaken van H …
Marel wil fors gaan uitbreiden. Op braakliggende terrein aan de Raamstraat, recht tegenover het huidige pand van de machinebouwer, zal een nieuw warehouse van 12.000m2 worden gerealiseerd. “Met …
De Nederlandse vleesconsumptie liet in 2020 een historische daling zien van bijna 2 kg per persoon. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. De daling …
FoodLine System beschikt over een vernieuwde website. “Nadat wij als Poly-clip in 2014 onze naam hebben veranderd in FoodLine System is er destijds een bijpassende website gelanceerd. Deze …
Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 21 oktober weer op de deurmat. In deze editie vindt u onder meer een uitgebreid interview met Roland van Loon, een verslag van de …