News
Espera blijft innovatief in haar online activiteiten. Deze keer heeft het bedrijf een tv-studio afgehuurd op 19 januari 2022 en vier vooraanstaande sprekers actief in de foodbranche uitgenodigd om …
Na een periode van negen jaar agent voor Höcker geweest te zijn, heeft HHS besloten per 1 januari 2022 zelf de levering en facturatie te gaan verzorgen voor het Höcker-assortiment. "Met …
Onlangs installeerde Vion op haar locatie in het Thüringse Altenburg een moderne slachtlijn voor runderen. Voordat dit gebeurde heeft het bedrijf alle ruimten omgebouwd waarin met levende dieren …
De HAS heeft een rijke historie die zich kenmerkt door vele transities. Momenteel staat de sector opnieuw voor een transitie. Ook de HAS Food Experience was de laatste maanden in transitie. Zodoende …
Taiyo introduceert met Vegemeat een 100% natuurlijk en veganistisch vleesalternatief voor gehakgerechten. Het gegranuleerde erwteneiwit is gericht op consumenten die een gehakt-achtige textuur niet …
Verkeerde etikettering is een steeds groter risico voor terugroepacties. Met de machines voor labelinspectie van Mundi Technology kiezen producenten voor grondige automatische kwaliteitscontrole. Het …
Timmers Food Creations is in 2000 opgericht door Jeroen Timmers. Het is een leverancier van diverse ingrediënten, daarnaast is het voor zijn klanten ook een sparringpartner. Timmers Food …
De afgelopen weken was NEPLUVI, de Vereniging voor de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie, actief bezig met het promoten van de pluimveesector door middel van informatieve evenementen als …
Sismatec uit Almelo presenteert het REX snijsysteem en een worst-separatie-snijmachine voor maximale snijpresentaties, telkens op exact dezelfde positie. Het REX snijsysteem RSS 70 is zowel …
COV en VNV hebben op 7 december in een Rondetafel bijeenkomst met de vicevoorzitter van de Europese Commissaris, Frans Timmermans, hun inzet voor en bijdrage aan de van verdere verduurzaming van de …