×

News

We weten allemaal dat alginaat wordt gezien als dé manier om een vegane worst in een casing te produceren. Echter gaat dit niet zonder uitdaging: de alginaat casing laat snel los van het …

De waardeketens van industrie en IT raken steeds meer met elkaar verweven, en de digitale transformatie stelt zowel fabrikanten van besturings- en schakelapparatuur als planners van datacenters voor …

De nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 6 mei op de deurmat in Nederland en Vlaanderen. Deze editie bevat een zeer uitgebreide special over IFFA 2022. De coverstory …

Dutch Protein & Services (DP&S) is helemaal klaar voor de duurzame markt van de toekomst. Het Nederlandse familiebedrijf is al meer dan 50 jaar een vertrouwde waarde in de …

Vanaf 14 mei is het zo ver: de hele foodindustrie komt weer samen op de welbekende IFFA beurs in Frankfurt am Main’s. Ook Vaess (voorheen Vaessen-Schoemaker, 1946) zal dit jaar weer aanwezig …

Woensdagavond 13 april vond de eerste editie van Clæver Connect! plaats in De Koningshof op Urk. Het doel van de avond: de introductie van nieuwe diensten en op een informele manier zakelijk te …

Het prijsverschil tussen vlees en vleesvervangers is in de afgelopen vijf jaar kleiner geworden. Ruim de helft van de dierlijke producten heeft inmiddels een plantaardige tegenhanger die ongeveer even …

IFFA, al meer dan zeventig jaar ‘s werelds grootste vakbeurs voor vleesverwerking en alternatieve proteïnen, opent van zaterdag 14 tot en met donderdag 19 mei haar deuren in Messe Frankfurt …

DJM Foodprocessing is van 26 tot en met 29 april aanwezig op Anuga FoodTec in Keulen. “Op onze stand laten we de VacForm VF06 in combinatie met een Vemag-vulmachine live draaien met kunstdeeg, …

Is vlees wel gezond? Welke vleesalternatieven bestaan er en welke technologie zit daarachter? Eten we in de toekomst enkel nog kweekvlees? De KU Leuven houdt hierover op dinsdag 19 april een &pi …