News
Sismatec uit Almelo presenteert het REX snijsysteem en een worst-separatie-snijmachine voor maximale snijpresentaties, telkens op exact dezelfde positie. Het REX snijsysteem RSS 70 is zowel …
COV en VNV hebben op 7 december in een Rondetafel bijeenkomst met de vicevoorzitter van de Europese Commissaris, Frans Timmermans, hun inzet voor en bijdrage aan de van verdere verduurzaming van de …
Op vrijdag 10 december verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co, met daarin uitgebreide verhalen en interviews over Compaxo, VWS Nederland, GEA, IFS Nederland, Minebea Intec en …
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft de resultaten gepubliceerd van haar inspecties op slachthuizen in 2019 en 2020. De resultaten zijn zeer goed. Naar aanleiding van bijna 70.000 …
Gisteren is de Transparantiebenchmark voor de 500 grootste bedrijven in Nederland bekendgemaakt. Vion behaalde dit jaar in totaal 74 punten en is daarmee koploper geworden in de sector voedsel en …
Van 15 tot en met 19 oktober 2022 vindt SIAL Paris plaats, het meest internationale foodevent ter wereld: 7.200 exposanten en 310.000 bezoekers worden volgend jaar in Parijs verwacht. De SIAL Paris is …
Ethyleenoxide is een veelbesproken onderwerp. Levensmiddelenbedrijven zijn verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van hun producten. Duik met Normec Foodcare in de wereld van ethyleenoxide met als …
Hoe kunnen we arbeid in de vleessector verduurzamen? Dat is het thema van het jaarlijkse COV Meatcafé, dat op donderdag 9 december wordt gehouden in Den Haag. In verband me corona kiest de …
Met veel bombarie presenteerde de Europese Commissie (EC) in 2019 de zogeheten ‘Green Deal’. De prijs van een emissievrij Europa mag van de heren en dames politici in Brussel hoog oplopen …
Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met samenwerkingspartners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, welke gepland stond op 1 en 2 december 2021, te verplaatsen naar 13 en …