News
Lan Handling Technologies in Halfweg verwelkomt op woensdag 11 en donderdag 12 mei tientallen internationale vleesproducenten. De End-of-Line editie van de Expert Days staat in het teken van de …
De NVWA laat elke twee jaar in opdracht van LNV Onderzoeksbureau GFK de Consumentenmonitor uitvoeren: een breed opgezet onderzoek naar het vertrouwen van de consument in de veiligheid van …
Bij Bessels architecten en ingenieurs ontwerpen ze gebouwen op basis van mensen, gebruik en identiteit. Bij bedrijven in de maak- en voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat de ruimtes in …
Vion Food Group heeft een moeilijk 2021 achter de rug. Het bedrijf zag de jaaromzet met 6,2 procent dalen naar 4,6 miljard euro. Deze daling werd voornamelijk veroorzaakt door lagere prijzen als …
De keuze voor het juiste koel- en vriessysteem is belangrijk om vlees en andere voedingsmiddelen op de juiste manier te kunnen bewaren. D.I. Koeltechniek beschikt over 25 jaar ervaring binnen …
Met ingang van het studiejaar 2021-2022 is HAS Hogeschool voor de avondopleiding Vleestechnologie & Alternatieve Eiwitten een samenwerking aangegaan met Meattech Technologisch Platform. De …
Op vrijdag 25 maart verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. De coverstory gaat dit keer over de koel- en vriesinstallaties van D.I. Koeltechniek. Ook zijn er uitgebreide …
De Tweede Kamer wil proeverijen van kweekvlees mogelijk maken. Een motie van D66 en VVD zal vandaag met een meerderheid worden aangenomen. "Kweekvlees verdient een eerlijke kans en daarom moeten …
De Nationale Week Zonder Vlees, ditmaal ook Zonder Zuivel, is weer van start. Alle grote supermarktketens doen mee. En bijna allemaal doen ze ook deze week weer gewoon het vlees in de aanbieding. Dat …
Hoe verpak je vlees duurzamer? Die uitdaging ging Slagerijen Kaldenberg aan voor haar concept Natuurvlees. Met als resultaat een skinpack met 75% minder plastic, die geautomatiseerd wordt ingepakt, …