News
Eerlijk? Het voelde die eerste keer wel een beetje raar. Ik heb het natuurlijk over handenschudden. Bij de recente verpakkingsbeurs Empack in Gorinchem en kort daarop tijdens Anuga FoodTec in Keulen …
Stegeman houdt zich al langere tijd bezig met de productie van alternatieven zonder of met minder vlees. Het bedrijf breidt zijn productportfolio uit met de lancering van omeletplakjes. Daarmee speelt …
We weten allemaal dat alginaat wordt gezien als dé manier om een vegane worst in een casing te produceren. Echter gaat dit niet zonder uitdaging: de alginaat casing laat snel los van het …
De waardeketens van industrie en IT raken steeds meer met elkaar verweven, en de digitale transformatie stelt zowel fabrikanten van besturings- en schakelapparatuur als planners van datacenters voor …
De nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 6 mei op de deurmat in Nederland en Vlaanderen. Deze editie bevat een zeer uitgebreide special over IFFA 2022. De coverstory …
Dutch Protein & Services (DP&S) is helemaal klaar voor de duurzame markt van de toekomst. Het Nederlandse familiebedrijf is al meer dan 50 jaar een vertrouwde waarde in de …
Vanaf 14 mei is het zo ver: de hele foodindustrie komt weer samen op de welbekende IFFA beurs in Frankfurt am Main’s. Ook Vaess (voorheen Vaessen-Schoemaker, 1946) zal dit jaar weer aanwezig …
Woensdagavond 13 april vond de eerste editie van Clæver Connect! plaats in De Koningshof op Urk. Het doel van de avond: de introductie van nieuwe diensten en op een informele manier zakelijk te …
Het prijsverschil tussen vlees en vleesvervangers is in de afgelopen vijf jaar kleiner geworden. Ruim de helft van de dierlijke producten heeft inmiddels een plantaardige tegenhanger die ongeveer even …
IFFA, al meer dan zeventig jaar ‘s werelds grootste vakbeurs voor vleesverwerking en alternatieve proteïnen, opent van zaterdag 14 tot en met donderdag 19 mei haar deuren in Messe Frankfurt …