×

News

Vervo - Specialist in vacuüm verpakkingen is vorig jaar verhuisd naar Waddinxveen. Het nieuwe pand wordt gedeeld met verpakkingsspecialist Bema, dat inmiddels mede-eigenaar is geworden van Vervo …

De duurzaamheid van verpakkingsmaterialen is heel belangrijk, maar voedselveiligheid en smaak blijven cruciaal. Hoe kan je als voedingsbedrijf met al deze zaken rekening houden? Dit onderwerp staat …

Van vegan cheese nuggets of bitterballen tot een 100% vegan cordon bleu: de vraag naar vegan cheese is flink aan het toenemen. Ook in de vleesindustrie wordt er steeds meer gewerkt aan vegan opties, …

LETS bv gaat later dit jaar over naar een nieuw pand aan Het Weerijs 2 in Dronten. “We gaan in het najaar verhuizen en krijgen meer ruimte om machines te ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en testen …

De nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 17 juni op de deurmat in Nederland en Vlaanderen. Behalve een special over Klimaatbeheersing, koelen en vriezen zijn er …

Bijna iedere vloer heeft van de ene naar de andere ruimte, of bij een heel groot vloeroppervlak, een dilatatievoeg. Deze vloervoeg geeft de noodzakelijke ruimte voor krimp en uitzet. Traditionele …

Of het nu gaat om vleeswaren en smeerworsten, plantaardige alternatieven of vleesdelen - 14.000 inkopers uit 120 landen gaven Vion Food Group in het midden van deze week op de PLMA van dit jaar het …

Een complete hygiënesluis is erg doeltreffend. Hier is echter niet altijd de ruimte voor beschikbaar. Als oplossing biedt HHS RVS Producten compacte hygiënestations voor het reinigen en …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) heeft een akkoord bereikt met de vakbonden voor een tweejarige cao voor de circa 10.000 werknemers in de Nederlandse vleessector. De lonen stijgen in …

SIAL Paris, de internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelenbranche, presenteert een unieke kijk op de trends die de wereld van food in 2022 beïnvloeden, en gaat op zoek naar de beste …