×

COV Meatcafé over duurzame arbeid in de vleessector

Monday November 22, 2021
Back to overview
Share this article
Hoe kunnen we arbeid in de vleessector verduurzamen? Dat is het thema van het jaarlijkse COV Meatcafé, dat op donderdag 9 december wordt gehouden in Den Haag. In verband me corona kiest de brancheorganisatie voor een hybride editie, waarbij de deelnemers het Meatcafé online kunnen volgen.

Hoe blijven we zorgen voor goede werkomstandigheden voor alle medewerkers in de vleessector? Hoe werven en behouden we Nederlandse en internationale werknemers? Wat is de juiste verhouding van werknemers in flexibele en vaste dienst? Het zijn allemaal vragen die tijdens het COV Meatcafé voorbij komen. Ook dit jaar zullen er weer diverse sprekers aanwezig zijn en samen met het publiek de dialoog aangaan.

COV Meatcafé online
Het COV Meatcafé is op donderdag 9 december van 15.00 tot 18.00 uur. "Het Meatcafé gaat door in hybride vorm, waarbij de deelnemers online kunnen deelnemen. Indien de coronamaatregelen wijzigen kan dit uiteraard veranderen", laat een woordvoerder van de COV weten.