Weber houdt testdagen voor vlees- en kaasverwerkers
Wednesday August 26, 2020
Weber en Textor laat zien.
Vlees- en kaasverwerkers kunnen gedurende een halve dag verschillende producten laten testen onder begeleiding van foodengineers en met ondersteuning van René Kamsteeg. Aanmelden voor deze testdagen kan via Brigitta de Vos van Weber Benelux via brigitta.devos@weberweb.com of tel. +31 (0)10 26 40 107.
Weber Maschinenbau houdt vanaf week 43 (de week van 19 oktober) verschillende testdagen in de fabriek in Breidenbach (Duitsland), waar het diverse flowpack/klappack-oplossingen (direct afleggen in de flow op tray of 90 graden gedraaid) van
Vlees- en kaasverwerkers kunnen gedurende een halve dag verschillende producten laten testen onder begeleiding van foodengineers en met ondersteuning van René Kamsteeg. Aanmelden voor deze testdagen kan via Brigitta de Vos van Weber Benelux via brigitta.devos@weberweb.com of tel. +31 (0)10 26 40 107.