News
Na een afwezigheid van zes jaar keert interpack processing & packaging terug op de beursagenda. De belangrijkste vakbeurs op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en end-of-line- …
De Jan Zandbergen Group vierde op 30 maart de opening van hun Food Innovatiecentrum in exclusief (Nederlands) gezelschap tijdens het evenement: ‘The Taste of Innovation’. Genodigden konden …
Schouten Europe, producent van plantaardige vlees- en visalternatieven, kondigde vandaag de lancering aan van haar nieuwste innovatie - een plantaardig ei-eiwit dat eruitziet en smaakt als dierlijk …
De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) en de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) maken Holland Varken hét ketenkwaliteitssysteem voor de NL varkenssector. Dat stelden …
Het familiebedrijf Haarsma Foodimpuls, met vestigingen in Heerenveen en Ede, heeft per eind februari de naam van het bedrijf gewijzigd in Foodimpuls. Met deze nieuwe merknaam is de groothandel in …
CSB-System heeft de Virtual Meat Factory gelanceerd. Aan de hand van best-practices uit de dagelijkse praktijk krijgen klanten inzicht in hoe de processen binnen hun eigen slachthuis of …
GEA heeft op 20 maart voor het eerst de deuren geopend van zijn nieuwe Technology Center (XLAB) in het Duitse dorp Biedenkopf-Wallau. Vanaf nu zal het nieuwe XLAB (1500 m²) in beschikbaar zijn …
Een succesvolle, strategische samenwerking tussen verschillende verpakkingsbedrijven met ieder hun eigen specialisme; dat is Bema Packaging Group. De redactie van vaktijdschrift Meat & Co bezocht …
IB Food-Machines heeft dankzij een nieuwe partnerschap de Mainali SMART-serie bandzagen naar de Benelux gehaald. Met deze bandzagen kan zowel op dikte als op gewicht gezaagd kan worden. De bandzaag …
Deze week ligt de nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co op de deurmat. De coverstory gaat dit keer over Bema Packaging Group. Ook vindt u in deze editie onder meer een reportage over …