News
Deze week valt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co op de deurmat. De coverstory gaat over D.I. Koeltechniek, dat een complete installatie verzorgt voor Hillco Poeliersbedrijf. De …
Het is lekker weer en de temperatuur loopt op de komende dagen. Vanuit de NVWA worden in warme periodes controles uitgevoerd bij veehouderijen en andere bedrijven waarbij er extra aandacht is voor de …
Vion gaat een aantal veranderingen doorvoeren om de activiteiten af te stemmen op de marktontwikkelingen en zich voor te bereiden op haar duurzame groeistrategie. De eerste verandering …
Maaltijdserviceleverancier Uitgekookt heeft gekozen om de switch naar SAP S/4HANA te maken. Onder begeleiding van delaware gaat het IJsselmuidens bedrijf over op de geavanceerde ERP-oplossing van SAP …
Na bijna twintig jaar gevestigd te zijn aan 't Lenfert 38 in Enschede is Bizerba Nederland verhuisd naar een nieuw onderkomen in Hengelo. Het nieuwe adres van Bizerba Nederland is Lemerij 20 te …
Livar, bekend van de Limburgse kloostervarkens, gaat samenwerken met Grassa, het innovatieve en duurzame grasbewerkingsconcept. Het partnerschap is gericht op het leveren van hoogwaardige eiwitten, …
Om tegemoet te komen aan de uitdagingen op het vlak van voedselzekerheid, milieu- en klimaatimpact en volksgezondheid, gingen jonge diervoederprofessionals uit België en Nederland het debat aan …
Het International Meat Secretariat (IMS) en de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) organiseren gezamenlijk het World Meat Congress 2023. Het zal plaatsvinden van 11 tot 13 oktober 2023 in …
Per 31 juli van dit jaar wil Vion Food Group de Duitse vestiging in Bad Bramstedt sluiten. In de meest noordelijke Duitse slachterij voor runderen van de Vion werken ongeveer 250 mensen. Het bedrijf …
Voor professionals in de productverpakkings- en verwerkingsbranche was er van 4 tot 10 mei maar één 'place to be': interpack 2023 in Düsseldorf. Onder de noemer 'Welcome …