×

Havantec officiële dealer van EBAKI in Nederland en België

Thursday August 22, 2024
Back to overview
Share this article
Havantec is trots om aan te kondigen dat het de nieuwe officiële dealer is van EBAKI in Nederland en België. Deze samenwerking versterkt de positie van Havantec als toonaangevende leverancier van hoogwaardige voedselverwerkingsapparatuur in België en Nederland. “De hoogwaardige technologie en de robuuste bouwkwaliteit van EBAKI’s apparatuur vullen onze bestaande productlijnen perfect aan”, zegt managing director Jeroen van Tuijl van Havantec.
 
EBAKI, geproduceerd door het Spaans-Baskische familiebedrijf DIMAQ, staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare apparatuur. Het biedt geavanceerde snijoplossingen voor de voedselverwerkende industrie, waardoor moeiteloos snijden van onder andere uitgebeend rundvlees, varkensvlees, kip en kalkoen in horizontale filets mogelijk is. Met deze samenwerking biedt Havantec haar klanten toegang tot een assortiment aan horizontale snijmachines. De snijmachines hebben een snijcapaciteit tot 6.000 kg per uur. “We zijn verheugd om EBAKI te verwelkomen in ons portfolio van toonaangevende merken”, zegt Jeroen van Tuijl, Managing Director van Havantec. “De hoogwaardige technologie en de robuuste bouwkwaliteit van EBAKI's apparatuur vullen onze bestaande productlijnen perfect aan. We kijken ernaar uit om onze klanten te voorzien van de beste snijoplossingen.”
 
Over Havantec
Havantec zal zorgen voor een naadloze integratie van EBAKI-producten in haar service- en supportstructuur. Dit omvat technische ondersteuning, onderhoudsdiensten en training voor gebruikers, wat bijdraagt aan een optimale inzet van de apparatuur. Havantec is een familiebedrijf uit Oirschot. “Al ruim 20 jaar zijn wij de partner voor voedingsmiddelenindustrie. Door onze ervaring, kennis en brede netwerk kunnen wij op basis van uw behoefte doelgerichte en toekomstbestendige oplossingen bieden.”