×

Michael Brandt managing director bij Weber Food Technology

Thursday August 15, 2024
Back to overview
Share this article
Michael Brandt is per 1 juli 2024 benoemd in het management van Weber Food Technology GmbH als Managing Director voor Technology. Deze beslissing is een belangrijke stap voor het bedrijf om de afdeling Technology verder te versterken en zo recht te doen aan de constante groei, die met name voor de afdeling Technologie een aantal uitdagingen met zich meebrengt. "Het bereik Technology is de kern van onze groei. Nieuwe producten en het betreden van nieuwe markten beginnen precies hier", stelt CEO Tobias Weber.

"Het is ons doel om onze positie als markt- en innovatieleider te behouden", vervolgt Weber. Om dit doel te bereiken en technisch hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen, is het een belangrijke taak van director Michael Brandt om nog intensiever in onderzoek en ontwikkeling te investeren. Bovendien moet de automatisering en digitalisering van de technische processen verder worden gestimuleerd. "Door efficiëntere processen kunnen we ons nog intensiever richten op onze kerncompetenties, zoals het ontwikkelen van nieuwe producten," legt Brandt uit.

De afgestudeerde automatiseringstechnoloog maakt sinds mei 2017 deel uit van de Weber Group, waar hij zijn loopbaan aanvankelijk als hoofd Verpakkingen begon. In 2020 nam hij de verantwoordelijkheid over voor de divisie Technology in de vestiging in Breidenbach en sinds 2023 is hij wereldwijd verantwoordelijk voor de divisie Technology bij Weber. "Dankzij zijn uitgebreide ervaring en toewijding is Michael de juiste persoon voor deze belangrijke functie en zal hij onze technology met succes naar de toekomst leiden", is Weber overtuigd.
Op dit moment zijn ca. 1.900 medewerkers op 26 locaties in 21 landen werkzaam bij Weber Food Technology.