×

News

Familiebedrijf Colubris Cleantech bestaat 40 jaar. Het door Gertie van den Hurk opgerichte machine- en constructiebedrijf is in vier decennia uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende organisatie …

Hoewel kunstmatige intelligentie (AI) volop kansen biedt om de algehele efficiëntie binnen het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie te verbeteren, is LRQA van mening dat de industrie …

Het aantal vegetariërs dat tevreden is met de keuze aan voedselproducten die voor hen beschikbaar zijn, is dramatisch gedaald, blijkt uit de bevindingen van nieuw onderzoek in opdracht van …

Anritsu Infivis, expert op het gebied van voedselinspectietechnologie, heeft een nieuwe vision-inspectiemachine (op basis van röntgen) gelanceerd dat speciaal is ontworpen, en zodoende bestand is …

Liefhebbers van plantaardig voedsel in België en Nederland kunnen dit jaar iets lekkers toevoegen aan hun feesttafels. Nestlé's Garden Gourmet brengt Voie Gras, het alternatief voor …

Het portfolio veiligheidstechnologie van Schmersal is aangevuld met een 3D-camera die processen nauwkeurig en in realtime registreert. Met de introductie van de 3D Time of Flight (ToF)-camera wordt …

De Ruys Groep zal toetreden tot de Cold Care Group. Hiertoe behoren enkel toonaangevende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in de bouw van o.a. koel-, vries- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. De …

Gert-Jan Oplaat, voorzitter van Nepluvi, roept op tot wereldwijde acceptatie van een vogelgriepvaccin. De voortdurende uitbraken van vogelgriep vormen een grote bedreiging voor de pluimveesector. Het …

“Door samen te werken kunnen vleesvervangers de eiwittransitie tot een succes maken.” Dat stelt retailondernemer Kef van Helbergen van Boer & Croon naar aanleiding van het nieuws dat …

De OPACK Group bestaat uit zeven verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialismen. Eén van deze ondernemingen is Oerlemans Plastics, dat eerder dit jaar een nieuwe productielocatie in …