Nieuwe uitgave Meat&Co ligt deze week op de deurmat

Wednesday March 12, 2025
Oud-profvoetballer Koen Kersten begon vorig jaar met zijn eigen onderneming: Kersten Packaging. “Discipline en doorgaan waar anderen stoppen, zijn eigenschappen die je als voetballer hard nodig hebt, maar die ook als ondernemer enorm goed van pas komen”, benadrukt Koen in een uitgebreid interview met ons vaktijdschrift.
Casestudy ULMA Packaging bij Elings Meat Products
Elings Meat Products wil graag een voorbeeldbedrijf zijn voor de sector. Kwalitatief goed, eerlijk en bovenal duurzaam. “Alles wat ik doe, doe ik goed. De FV 55 SD FLOW-VAC® van ULMA Packaging die we vorig jaar hebben aangeschaft, is hier een mooi voorbeeld van”, vertelt eigenaar Victor Elings.
Interview: Tomahawk Manufacturing
Tomahawk Manufacturing is internationaal een geijkte naam binnen de vleesverwerkende industrie. “Dankbaarheid tonen voor wat we je mag leveren bij een klant, is heel belangrijk. Ontzorgen zit bij ons in het DNA. En hoe gek het ook klinkt, dat is waarmee wij ons onderscheiden van veel merken op de markt”, weet Jan Kasten.
Coverstory GEA Group
Om het middensegment te kunnen voorzien van de juiste verpakkingsoplossingen, introduceerde GEA de PowerPak 1000. Stefan Runkel: “Dat is een dieptrekmachine die qua prijs een stuk toegankelijker is. Hiermee bieden we kleinere foodbedrijven de mogelijkheid om ook een automatiseringsslag te maken”
Reportage: Flex Film
Kun je een reductie realiseren waarmee je nog beter voldoet aan de Packaging and Packaging Waste Regulation (PPWR)? Flex Film is een specialist die u rondom dit vraagstuk verder kan helpen. Met kennis en innovatieve verpakkingsoplossingen. Wij spreken met Tom Kruiper over hoe Flex Film klanten volledig kan ontzorgen.
Interview: EBC Golfkarton
EBC Golfkarton is een unieke speler in de verpakkingsbranche. Dat is in ieder geval de overtuiging van eigenaar Edwin Boerlage. “We bieden onze klanten, waaronder een flink aantal in de vleesverwerkende industrie, een allesomvattende aanpak met als doel ze snel en volledig te ontzorgen in hun verpakkingsbehoeften.”
Jubileum bij Bema BV
Samen met Marja, Bernd, Lucas, Tom, Olga en Magda van Bema BV blikt vaktijdschrift Meat & Co terug op de transformatie die het bedrijf de afgelopen 25 jaar heeft ondergaan en kijken we vooruit naar de toekomst. “Er is geen specifiek moment dat eruit springt, maar ik ben trots op waar we nu staan.”
Lees HIER de nieuwste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Meat&Co