Verbufa breidt verkoopteam uit met Maartje Keller
Thursday February 11, 2021
Verbufa. Zij vervult binnen de organisatie de rol van accountmanager. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in de vlees- en voedingsmiddelenbranche en is sterk in het ontwikkelen van creatieve concepten voor de eindgebruiker en denkt mee in oplossingen bij productieprocessen. Eerder werkte zij onder andere voor Epos Kruiden en Specerijen. “Ik zie dat klanten steeds meer behoefte hebben aan het vertalen naar een oplossing die het beste aansluit bij hun wensen.”
Maartje Keller zal haar kennis richten op de vlees-, vegetarische en kipsector, (kant-en-klaar) maaltijden en babyvoeding. Ook zal zij een aantal ambachtelijke klanten overnemen van Pascal Derksen, die Verbufa per februari heeft verlaten. Laurien Flohil zal haar expertise blijven inzetten op brood & banket, kaas, zuivel, AGF, soep, salades en sauzen. Ronald Roy zal naast de key-accounts in vlees, snacks, petfood, vis en non-food, het verkoopteam aansturen.
Op de foto, v.l.n.r.: Maartje Keller, Ronald Roy en Laurien Flohil.
Maartje Keller is in februari in dienst getreden bij
Maartje Keller zal haar kennis richten op de vlees-, vegetarische en kipsector, (kant-en-klaar) maaltijden en babyvoeding. Ook zal zij een aantal ambachtelijke klanten overnemen van Pascal Derksen, die Verbufa per februari heeft verlaten. Laurien Flohil zal haar expertise blijven inzetten op brood & banket, kaas, zuivel, AGF, soep, salades en sauzen. Ronald Roy zal naast de key-accounts in vlees, snacks, petfood, vis en non-food, het verkoopteam aansturen.
Op de foto, v.l.n.r.: Maartje Keller, Ronald Roy en Laurien Flohil.