News
Na de recente overname van Bleijlevens Vleeswaren heeft Van Melik Food Groep een volgende stap gezet voor de toekomst door in Heerlen een nieuwe productiefaciliteit te bouwen voor Van Melik, Meester …
De Nederlandse marechaussee heeft eerder dit jaar tenminste vier ladingen van bevroren kip uit Brazilië teruggestuurd. Reden voor de afkeuring is het hoge risico op salmonella in de kip.
…
Met ingang van 1 augustus is Koetsier Vleeswaren B.V. onderdeel geworden van Group of Butchers. Hierdoor heeft Group of Butchers haar positie als één van de marktleiders in ambachtelijke …
Softwareplatform SkySparks behoort wereldwijd tot één van de vijf beste ‘smart systems’. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse consultantsbureau Habor Research, dat …
Bij FNV Voedingsindustrie zijn de afgelopen weken veel klachten binnengekomen over de hoge temperaturen op de werkvloer in de slachterijen. De temperatuur in een slachthuis kan oplopen tot wel 40 …
Ter promotie van de Hollandse Nieuwe organiseert Het Nederlands Visbureau tussen 22 augustus en 1 september pop-up tastings in vier grote steden. Deze toer, onder de noemer Hollandse Nieuwe Stijl, is …
Plukon Food Group heeft de overname van L&B Wyrebski afgerond. Door een meerderheidsaandeel te nemen in het Poolse bedrijf geeft Plukon verder gestalte aan de groei in Europa.
Plukon Food Group …
Afgelopen vrijdag was de pre-lancering van de plantaardige Roockworst 2.0. De Vegetarische Slager presenteerde dit product aan honderden fijnproevers op het strand van Scheveningen. De lancering werd …
Ruitenberg Ingredients gaat de productielocatie in Ruinerwold uitbreiden. Het 80-jarige familiebedrijf, dat een breed assortiment aan hoogwaardige concepten en toepassingen voor de foodindustie …
De verpakkings- en voedingssector gaan hand in hand. Meer dan 20% van de bezoekers van Empack in België komt uit de voedingsindustrie en net daarom werkt de beursorganisatie samen met experts om …