×

News

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 8 november in Houten een zogeheten ‘Worst’ Seminar. “Na onze eerste open seminar en de diverse positieve reacties gaan we dit jaar …

De Rabobank verwacht dat het aantal varkenshouderijen in Nederland tussen en 2030 versneld gaan afnemen van 3.500 naar ongeveer duizend. Vooral in de periode van nu tot 2023 zou de daling significant …

Gisteren werd duidelijk dat er voorlopig nog geen akkoord ligt tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk over de Brexit. Eén ding is echter duidelijk: op 29 maart 2019 stappen de …

De distributie van voedingsmiddelen ondergaat snelle ontwikkelingen. Sneller dan ooit tevoren! Structuren, organisaties, positionering, offertes, partnerships… geen enkel onderdeel van de …

Voorzitter Ingrid Jansen en vicevoorzitter Eric Douma hebben per direct hun functie neergelegd bij de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Aanleiding zou de onrust zijn die is ontstaan over …

Ekro, onderdeel van de VanDrie Group, heeft als eerste kalverslachterij in Europa goedkeuring gekregen om kalfsvleesproducten naar China te exporteren. Hiermee is na ruim zeventien jaar …

Veel consumenten geven de voorkeur aan een verpakking die hersluitbaar is. Een vleesschaal met een topsealfolie hersluiten gaat nauwelijks. Van der Windt heeft nu de oplossing: door een tweelaags …

Nagenoeg elke Nederlander kan de zin in de titel moeiteloos af maken: Kip het meest veelzijdige stukje vlees. En een liedje met ‘kip, patat en appelmoes’ roept bij de meeste mensen ook …

Dierenwelzijn is een van de vier hoekstenen van het Ierse kwaliteitssysteem SBLAS voor rund- en lamsvlees, naast voedselveiligheid, milieubescherming en traceerbaarheid. “De suggestie van Wakker …

ZLTO is blij om te kunnen melden dat ze Kathleen Goense aanstelt als algemeen directeur. Met de aanstelling van Kathleen Goense verwacht de organisatie nog beter invulling te kunnen geven aan de koers …