×

Ervaar MIVEG tijdens Demodag IB Food-Machines op 7 november

Tuesday October 08, 2024
Back to overview
Share this article
IB Food-Machines houdt op donderdag 7 november een MIVEG Demodag in het democentrum op Urk. De verschillende oplossingen voor spiezen worden die dag gepresenteerd, inclusief de gloednieuwe MIVEG 2040. “Dit is dé kans om zelf te testen hoe onze machines jouw werk kunnen transformeren. Schrijf je nu in en zorg dat je erbij bent”, laat sales manager Jeroen van Ooijen van IB Food-Machines weten.
 
“Wij zetten tijdens de Demodag het assortiment van MIVEG klaar voor bezoekers. Op een paar tafels zal de 480 worden neergelegd. Dat is een handmodel. Hier kunnen de klanten de mallen (een onderscheidend karakter van MIVEG) zelf ervaren en vervolgens met vlees en vis hun spiezen maken. We hebben een cateringbedrijf ingehuurd dat naast het democenter komt te staan en waar bezoekers de spiezen kunnen grillen samen met hun contactpersoon of verkoper en ze ook een drankje kunnen krijgen”, verduidelijkt Van Ooijen.
 
Presentaties MIVEG
MIVEG is ook zelf aanwezig op de Demodag om de gloednieuwe MIVEG 2040 te tonen. Deze werd onlangs gepresenteerd op de SÜFFA in Duitsland. “En er is nu al veel vraag naar in Nederland.” Tijdens de Demodag zal ook de MIVEG 4080 als showmodel getoond worden. “En deze kan ook getest worden.”
 
De MIVEG Demodag is op donderdag 7 november van 14.00 tot 19.00 uur in het Democentrum van IB Food-Machines aan De Meer 3 in Urk. “Kom naar ons democentrum en ervaar zelf de kracht van de nieuwste MIVEG-spiesoplossingen.”
 
Meer informatie en aanmelden via tel. +31 (0)85-0660 247 of info@food-machines.com