×

News

De vleesconsumptie in Nederland is in 2023 weer toegenomen. Maar om de klimaatdoelen te kunnen halen is het noodzakelijk dat we onze voedselconsumptie duurzamer maken, bijvoorbeeld door meer …

Tijdens het recente UECBV - The European Livestock and Meat Trades Union-congres in Warschau is besloten om 6 juni officieel uit te roepen tot World Meat Day. “Deze jaarlijkse dag biedt een mooi …

Brazilië is door de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk op de vingers getikt nu blijkt dat vrouwelijke runderen uit het Zuid-Amerikaanse land niet per definitie vrij zijn van oestradiol 17& …

Best Star Meat Pork, onderdeel van Van Loon Group, heeft onlangs aangekondigd dat de productielocatie in Roosendaal per 31 maart 2025 haar deuren zal sluiten. “In een krimpende en zeer …

Meattech Technologisch Platform houdt meerdere keren per jaar inspiratiesessies en bedrijfsbezoeken om foodtechnologen en andere professionals in de vlees- en eiwitverwerkende industrie te inspireren …

IB Food-Machines houdt op donderdag 7 november een MIVEG Demodag in het democentrum op Urk. De verschillende oplossingen voor spiesen worden die dag gepresenteerd, inclusief de gloednieuwe MIVEG 2040 …

De interne logistiek van verse voedingsmiddelen richting de spiraal vriezers en verpakkingslijnen, loopt binnen Van der Zee letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Verantwoordelijk voor de …

Numafa Cleaning & Automation ontwikkelt, fabriceert en levert al veertig jaar innovatieve industriële reinigingsoplossingen voor de food-, vlees- en visverwerkende industrie. In navolging op …

De samenwerking tussen de Belgische vleesverwerker Europa Cuisson en GEA Group is er eentje van duurzame aard. Optimalisatie van processen en de groei van de productie zijn de voorbije dertig jaar …

NEPLUVI, de Nederlandse Vereniging van de Pluimveeverwerkende Industrie, start een advertentiecampagne in de dagbladen Trouw, Parool, Volkskrant en FD Persoonlijk. In een advertentie deelt de …