Ter Marsch introduceert Cannabis Burger

Ter Marsch & Co introduceert op de Horecava, die maandag 8 januari 2018 van start gaat, de Cannabis Burger.

De Canabis Burger bestaat uit dry aged angus beef, Japans wagyu-vlees en langzaam gegaarde biokalfsnek op een brioche wietbroodje uit de eigen bakkerij. De burger is voorzien van Hollandse kropsla, oude Remeker kaascrumble, gedroogde tomaat, zoetzure tomaat, Cornichon relish, romige limoenwietsaus en gepofte boekweit. De briochebol is verrijkt met poeder van gedroogde wietbladeren zonder THC. ‘De gast wordt niet high van de wiet, maar wel van de zintuigprikkelende smaak’, aldus de producent.

De Cannabis Burger is een tijdelijk product dat vanaf dinsdag 9 januari 2018 gedurende een week te proeven is bij Ter Marsch & Co in Amsterdam en Rotterdam. De lancering vindt plaats tijdens de hamburgercompetitie op maandag 8 januari 2018 tijdens horecavakbeurs Horecava in Amsterdam.

Afgelopen jaar introduceerde de burgerbar al de Wiedewietsaus op basis van biologische cannabis, volgens het bedrijf een ode aan Amsterdam en de Hollandse wietcultuur.

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. In maart 2016 opende in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co.

Lees ook:
Consumentenbond: vegaburger gezonder geworden