MEAT-logo-slider_2500x200px_02
MEAT-logo-slider_2500x200px_02

Over ons

Het Meat&Co. Kenniscentrum is een initiatief van Busser&tenHove Communicatie-advies en Publicaties uit Bemmel, tevens uitgever van het aan dit Kenniscentrum gelieerde vaktijdschrift Meat&Co.informatiemagazine Top&Vers en Top&Vers Online. Heidi Copray (eigenaar, uitgever), Bart Manders (hoofdredacteur), Marieke Willems (accountmanager) en Nienke Jansen (officemanager) zijn de B&tH-gezichten.

In opdracht van diverse klanten realiseert B&tH eveneens foodgerelateerde folders, boeken, leaflets, nieuwsbrieven, company magazines en brochures, die precies aansluiten bij hun product en hun specifieke doelgroep. B&tH is tevens organisator van het MFC-Event voor de vlees, vis- en kaasindustrie in Nederland en België, dat op 19 en 20 september plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Vaktijdschrift
Meat&Co.

Vaktijdschrift Meat&Co. is hét vaktijdschrift voor foodprodu-centen. Specifiek gericht op het management, dat betrokken is bij de productie, de verwerking en de verkoop van alle denkbare voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

Versmagazine
Top&Vers

Informatiemagazine Top&Vers informeert foodspecialisten in ambacht, Retail en foodservice elke twee maanden over bijzondere producenten en hun producten, alsmede over aansprekende foodconcepten in binnen- en buitenland. 7 januari jl. is de eerste editie verschenen van Top&Vers Online, de online uitgave van Top&Vers met een aparte inhoud.

Surf voor meer info naar www.topvers.nl.

Publicaties voor diverse opdrachtgevers

De gezichten achter Busser&tenHove

© Copyright - Meat & Co - created by Dokwerkers | Crossmedia