MEAT-logo-slider_2500x200px_02
MEAT-logo-slider_2500x200px_02

Over ons

Het Meat&Co. Kenniscentrum is een initiatief van Busser&tenHove Communicatie-advies en Publicaties uit Bemmel, tevens uitgever van het aan dit Kenniscentrum gelieerde vaktijdschrift Meat&Co. en versmagazine TopVers. Wim Busser (hoofdredacteur), Bart Manders (eindredacteur), Henk ten Hove (verkoopmanager) en Nienke Jansen (officemanager) zijn de vertrouwde B&tH-gezichten.

In opdracht van diverse klanten realiseert B&tH eveneens foodgerelateerde folders, boeken, leaflets, nieuwsbrieven, company magazines en brochures, die precies aansluiten bij hun product en hun specifieke doelgroep. Samen met BdB Marketing BV is B&tH tevens organisator van het MFC-Event voor de vlees, vis- en kaasindustrie in Nederland en België, dat op 21 en 22 mei plaatsvindt in het EvenTron te Rosmalen.

Vaktijdschrift
Meat&Co.

Vaktijdschrift Meat&Co. is hét vaktijdschrift voor foodprodu-centen. Specifiek gericht op het management, dat betrokken is bij de productie, de verwerking en de verkoop van alle denkbare voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

Versmagazine
TopVers

Versmagazine TopVers informeert foodspecialisten in ambacht, Retail en foodservice elke twee maanden over bijzondere producenten en hun producten, alsmede over aansprekende foodconcepten in binnen- en buitenland.

Surf voor meer info naar www.topvers.nl.

Publicaties voor diverse opdrachtgevers

De gezichten achter Busser&tenHove

© Copyright - Meat & Co - created by Dokwerkers | Crossmedia