Nieuwe merkencatalogus voor werkveiligheid van MEWA

De nieuwe ‘World Wide Work by MEWA catalogus 2017/2018’ is beschikbaar, de merkencatalogus voor werkveiligheid, beroeps- en veiligheidskleding. De coverfoto en de fotopagina’s aan het begin van elk hoofdstuk zijn gemaakt in samenwerking met eersteklasser 1.FSV Mainz 05. De foto’s werden genomen in het voetbalstadion onder het motto ‘het team achter het team’.

In de catalogus staan zaken die ondernemingen nodig kunnen hebben voor de veiligheid in bedrijf en werkplaats: van veiligheidsartikelen zoals handschoenen en veiligheidsschoenen, van fleecevesten tot huidbeschermingsproducten. Het assortiment voor dames en heren werd opnieuw uitgebreid en ook het aantal merken in de catalogus is verruimd, onder meer met de merken Dike, Dunlop en Fristad Kansas. In de catalogus onder andere verklaringen bij veiligheidsklassen, hulpmiddelen zoals de ‘handschoenvinder’, en pictogrammen en grafieken over de verschillende risicogebieden

Bestellingen kunnen ook worden voorzien van een bedrijfslogo via de borduur-drukservice.

Het concept ‘het team achter het team’ loopt als een rode draad door de catalogus. Niet de profvoetballers zelf worden voor het voetlicht gebracht, maar het team dat achter de coulissen in het stadion aan de slag is voor een goed resultaat bij eersteklasser 1.FSV Mainz 05: terreinverzorgers, materiaalverantwoordelijken en stadiontechnici.