meat&co december verschenen

meat&co van december is verschenen. In deze uitgave onder meer een reportage over een rijpingshuis van Parmaham, een interview over het automatisch hangwerksysteem in het nieuwe dc van HSF en een analyse van de vleesrecalls in 2017. meat&co is gratis online te lezen.

Artikelen meat&co december (KOPPEN ZIJN AANKLIKBAAR) :

•   Automatisch hangwerksysteem in nieuw dc HSF
•   Parmaham: veel handwerk in het rijpingshuis
•   Recalloverzicht vlees en vis: vooral door Listeria en allergenen
•  Column Norbert van der Werff over recalls
•  Column Gert-Jan van Kesteren – Nerds en Softies, een perfecte combinatie
•  Duurzame productie eiwitten – verslag MeatTech-seminar
•  Voorbeschouwing Anuga FoodTec
•  Marvu verzorgt uitbreiding bij Vitelco
•  Terugkoelen tijdens vervoer: karkassen sneller op transport
•  Vacuümvoorziening: aparte pomp of centraal systeem?
•  Vleeskuikensector kruipt uit schulp
•  Verslag COV Meat Café

& verder:
• Nieuws & Productnieuws

>> Lees meat&co online

Liever de gedrukte versie van meat&co ontvangen? Neem een abonnement. Voor een bedrag van 89,50 euro per jaar (exclusief 6% btw) kunt u zich abonneren. In 2018 verschijnt meat&co acht keer. Bel voor een abonnement 024-2069527 of stuur een mail naar info@meat-co.nl.

meat&co is een uitgave van Copray Communicatie & Media.