Izico en De Vries Van Oers bundelen krachten

De Vries Van Oers gaat deel uitmaken van de Izico Food Group.

De Vries Van Oers ontstond in juni 2015 door de fusie van zijn De Vries Snacks en Van Oers Snacks, beide met diepvriessnacks actief  op de out-of-home markt in Nederland en België. “Waar De Vries Snacks vooral bekend is van bekende productmerknamen als Mexicano en sterk is in de snackbarwereld, is Van Oers vooral goed vertegenwoordigd in de Petrol-, Catering- en Leisurekanalen. Naast een ruim assortiment aan cateringproducten is Van Oers sterk in salades voor onder andere de inflight catering”, stelt het bedrijf in een persbericht.

CEO Kamiel Steendijk geeft aan dat de toevoeging van De Vries Van Oers het fundament van Izico Food Group versterkt. “Met het assortiment van De Vries Van Oers zijn we nog beter in staat om een volledig portfolio aan onze partners in de out-of-home markt aan te bieden. Daarnaast zorgt de schat aan ervaring bij De Vries Van Oers voor een waardevolle aanvulling binnen Izico Food Group.” CEO Willem van de Vorst van De Vries Van Oers spreekt van een mooie stap voor beide partijen in een competitieve en consoliderende markt.

Izico Food Group is de onderneming achter de merken Beckers, Bicky en Daloon. Het bedrijf heeft in Nederland productiefaciliteiten in Katwijk, Deurne, Boxtel  en Dordrecht en daarnaast in Bocholt (België), Newark (Groot-Brittannië) en Nyborg (Denemarken).