Flanders’ FOOD: ‘The Good, the Bad & the Ugly’

Het Vlaamse innovatieplatform Flanders’ FOOD, dat maandelijkse redactionele bijdragen verzorgt in dit vaktijdschrift, organiseert in mei 2017 een driedaagse studiereeks rond micro-organismen onder de titel ‘The Good, the Bad & The Ugly’.

Tijdens het eerste deel ‘The Good & The Ugly’ op 11 en/of 12 mei a.s. in Stadsbrouwerij DeKoninck in Antwerpen komen deelnemers alles te weten over de manieren waarop micro-organismen kunnen worden ingezet om voeding lekkerder, nutritioneel rijker en veiliger te maken. Ook wordt dieper ingegaan op de wisselwerking tussen gezondheid, voeding en darmmicrobiotica. Via deze link kunt u zich inschrijven voor dit eerste deel. Op 16 mei a.s. vindt, in samenwerking met ie-net ingenieursvereniging, deel twee van de studiereeks plaats. Onder de titel ‘The Bad’ worden bederforganismen en pathogenen onder de loep genomen. Plaats van handeling is het Ingenieurshuis te Antwerpen. Opgeven voor deel twee kan via deze link.