Brilliant Group en Nilfisk gaan meer samenwerken

Brilliant Group en Nilfisk gaan hun samenwerking intensiveren, onder de naam SELECT-Partnerschap. Nilfisk ondersteunt Brilliant Group met hun serviceorganisatie voor preventief onderhoud en het verhelpen van storingen aan alle schoonmaakmachines.

Met deze samenwerking willen beide partijen inspelen op de vraag naar professionele oplossingen voor uiteenlopende industriële reinigingstoepassingen.

Mark van Aarle – salesmanager van Nilfisk Nederland – stelt: ,,Met Brilliant Group als partner in de voedingsmiddelenindustrie kan een betere aansluiting worden gemaakt bij de behoeften vanuit de markt. Klanten zijn op zoek naar betrouwbare partners die hen op professionele wijze adviseren om kosten verder te reduceren. Brilliant Group en Nilfisk hebben daarin dezelfde marktbenadering.”

Brilliant Group is gespecialiseerd in industriële reiniging in de voedingsmiddelenindustrie, met o.a. een divisie reinigingstechniek die inventariseert, adviseert, en onderhoud pleegt aan machines en demonstraties op locatie houdt.

Nilfisk is leverancier van schoonmaakapparatuur als stof- en waterzuigers, hogedrukreinigers, schrob-, zuig- en veegmachines voor zowel kleine als grote oppervlakken en maatwerkoplossingen in stationaire stofafzuigsystemen.